Hjälper till att driva
förfalskningar till noll

Project Zero använder Amazon-teknik i kombination med varumärkesinsikt för att upptäcka och ta bort förfalskningar.

Nästa nivå av skydd för förfalskning

Project Zero låser upp skydd för förfalskningar för varumärken som dina och som har erfarenhet av att använda våra verktyg för varumärkesskydd.
Styrk dina automatiserade skydd
Förse oss med viktiga datapunkter så tar vi proaktivt bort misstänkta förfalskningar från våra stores. Vi övervakar över 8 miljarder produktpostuppdateringar varje dag och letar efter potentiella förfalskningar.
Ta bort förfalskningar omedelbart
Få tillgång till den möjligheten att omedelbart ta bort förfalskade produktposter, utan att behöva kontakta oss. Noggranna rapporter fortsätter att driva våra feedbackslingor för att automatiskt blockera överträdelser innan de påverkar dina kunder.
Störande av nätverk för förfalskningar
Lägg till unika koder till dina produkter för att proaktivt förhindra att förfalskningar når kunderna på enhetsnivå med vår valfria serialiseringstjänst. Oavsett om beställningen fraktas från Amazon eller en annan säljare verifieras varje levererad enhet som skickas som äkta.

Skydda ditt varumärke med
Amazons kraft

Betrodd

Över
25 000

Varumärken har befogenhet att utnyttja den kombinerade kraften av automatiserade skydd för att proaktivt blockera intrång, förmågan att omedelbart ta bort misstänkta förfalskade produktposter själva och serialiseringsteknik för att proaktivt förhindra förfalskning från att nå kunder genom hela distributionskedjan.

Proaktivt

Över
700 000

Oseriösa aktörers försök att skapa nya säljkonton stoppades av Amazon 2023. De stoppades innan de kunde lägga upp en enda produkt till försäljning i vår butik.

Effektivt

Över 99 %

Av produktposter som misstänks göra intrång stoppades av Amazons proaktiva kontroller innan ett varumärke ens behövt hitta och rapportera dem.
FRAMGÅNGSHISTORIER

Från nystartade företag till 500 Fortuna-företag,

gå med i det växande antalet varumärken i Project Zero Project Zero

Du kanske redan är berättigad till Project Zero

Registrerad i Brand Registry med ett registrerat varumärke?

Logga in på Brand Registry och besök Project Zero-sidan för att se om du är berättigad.

Inte behörig för Project Zero än? Här är vad som krävs.

Oavsett din försäljningsrelation med Amazon måste du ha:
• Ett Brand Registry-konto med ett registrerat varumärke och en roll som rättighetsägare.
• Inlämnade rapporter om potentiella intrång via verktyget Rapportera en överträdelse med en godkännandegrad på minst 90 % under de senaste sex månaderna.
För att förhindra missbruk av våra verktyg har Amazon rätt att utvärdera ytterligare faktorer för att fastställa en användares behörighet.
© 2024, Amazon Services LLC.