Utöka ditt varumärke på Amazon

Att registrera sig i Brand Registry är det första steget för att bli berättigad till många varumärkesbyggprogram. Amazon erbjuder en exklusiv uppsättning verktyg till varumärkesägare för att hjälpa dig att förbättra konverteringen, öka synligheten och skydda immateriella rättigheter.

Lansera ditt varumärke

Sälj dina egna unika produkter med hjälp av de verktyg vi har skapat för att hjälpa kunder att hitta ditt varumärke på Amazon.

Det finns så många anledningar till att bygga ditt varumärke med Amazon

Vi erbjuder en exklusiv uppsättning verktyg för varumärkesförmåner som utformats speciellt för försäljningspartners som är varumärkesägare som har registrerat sitt varumärke hos Amazon Brand Registry. Att registrera sig i Brand Registry är det första steget för att bli berättigad till många varumärkesbyggprogram.
Dessa verktyg kan hjälpa dig att skydda ditt varumärke, ansluta till kunder och informera om din strategi.

Kom i kontakt med kunder

Program
Översikt
Länk
A+ innehåll
För varumärken som vill dela sin berättelse, bli synligare än konkurrenterna och hjälpa kunderna att fatta de bästa shoppingbesluten.
Sponsored Brands
För varumärken som vill öka medvetenheten och upptäckten av sitt varumärke och sin produktportfölj inom Amazons shoppingresultat.
Stores
För varumärken som vill skapa ett engagerande hem i Amazon-butiken, introducera nya målgrupper till varumärkets historia, vision och produkter, oavsett storleken på varumärket.
Vine
Varumärken som vill öka medvetenheten, lita på och öka försäljningen av nya eller långsamma produkter genom att bjuda in betrodda recensenter på Amazon att publicera autentiska kundrecensioner.
Kundengagemang
För varumärken som vill bygga kundrelationer, öka kvarhållandet och öka engagemanget genom att skicka riktade marknadsföringskampanjer via e-post.
Videoköp – produktvideor
För varumärken som vill använda video för att visa upp sina produkter och hjälpa till att informera kunderna.
Amazon Live
För varumärken som vill interagera med kunder i realtid med livestreams.
Prenumerera och spara
För varumärken som vill öka antalet upprepade köp och skapa varumärkesmedvetenhet bland högt engagerade kunder.
Virtuella produktpaket
Varumärken som vill erbjuda produktpaket för att skapa bättre shoppingupplevelser och göra det enklare att upptäcka och köpa mer från ditt varumärkes katalog.
*Krav på tillgänglighet och behörighet kan variera beroende på program och marknadsplats.

Informera din strategi

Program
Översikt
Länk
Amazon Brand Analytics
För varumärken som vill använda data i strategiska beslut för att nå sina affärsmål.
Amazon Attribution
För varumärken som vill analysera försäljningsinverkan och få en bonus på försäljning som drivs av deras reklam- och marknadsföringsinsatser utanför Amazon.
Bonus för varumärkeshänvisningar
Gläd kunderna och förbättra samtidigt marknadsföringseffektiviteten och få en bonus. Nu kan du få en bonus på i genomsnitt 10 % av produktförsäljningen som drivs av dina marknadsföringsinsatser utanför Amazon. Ju mer trafik du tar med, desto fler möjligheter har du att få en bonus. Bonusen tillhandahålls som en kredit på dina hänvisningsavgifter.
Hantera dina experiment
Varumärken som vill optimera sina produktposter genom att köra experiment för att lära sig vilket innehåll som tilltalar kunderna och hjälper till att öka försäljningen.
*Krav på tillgänglighet och behörighet kan variera beroende på program och marknadsplats.

Utöka ditt varumärke på Amazon

Brand Registry låser upp verktyg och program som är särskilt utformade för att hjälpa varumärken att blomstra på Amazon

© 2024, Amazon Services LLC.