Skydda och bygg upp ditt varumärke

Amazon Brand Registry hjälper dig att skydda dina immateriella rättigheter (IP), hantera dina produktposter och utöka din verksamhet, oavsett om du säljer i vår butik eller inte – helt gratis.

Skyddet börjar dag 1

Du känner till ditt varumärke och dina immateriella rättigheter bäst. Registrera dig bara i Brand Registry och dela information om ditt varumärke. Vi ger dig trygghet genom att aktivera proaktiva skydd som hjälper dig att stoppa dåliga produktposter och dåliga aktörer.
Säkra ditt varumärke
Upptäck och rapportera misstänkt intrång i immateriella rättigheter med våra kraftfulla verktyg. Noggranna rapporter fortsätter att driva våra feedbackslingor för att automatiskt blockera överträdelser innan de påverkar ditt varumärke och dina kunder.
Förbättra kundupplevelsen
Hantera innehåll och foton på informationssidor för dina produkter bättre för att säkerställa att kunderna ser korrekt information. Vi kommer att kombinera din information med våra automatiserade skydd och maskininlärning för att förhindra felaktiga uppdateringar.
Övervaka dina framsteg
Håll ett öga på viktig statistik relaterad till ditt varumärkes skydd – både Amazons ansträngningar och dina – i realtid i alla Amazon-butiker. Du kan också övervaka status och inverkan av meddelanden om intrång som du har skickat in.

Ditt nav för att skydda ditt varumärke på Amazon

Logga in på Brand Registry och spara värdefull tid för att skydda ditt varumärke. Här är vad du behöver veta om några av våra mest populära funktioner.

Automatiska skyddsfunktioner

Stoppa dåliga produktposter innan de publiceras. När du tillhandahåller data om ditt varumärke, produkter och immateriella rättigheter implementerar vi förebyggande skydd med hjälp av avancerad maskininlärning som förhindrar dåliga produktposter.

Rapportera en överträdelse

Sök enkelt i vår katalog för att leta efter potentiella överträdelser av varumärken, upphovsrätt, patent och mönsterrätt. Om du upptäcker en överträdelse kan du helt enkelt använda våra avancerade verktyg för att rapportera dem. Dessa rapporter förstärker också våra automatiserade skydd ytterligare.

Support för Brand Registry

Få hjälp från riktiga personer som hjälper till att lösa tekniska problem, problem med produktposter, överträdelser av marknadsplatspolicyn med mera.

Hjälp

Få utbildningsresurser och svar på vanliga frågor med tips och guider om hur du använder Brand Registry-funktioner.

Bli berättigad till andra varumärkesprogram

Skydda ditt varumärke

Project Zero

Få tillgång till den unika möjligheten att omedelbart ta bort förfalskade produktposter – utan att behöva kontakta oss.

Bygg upp ditt varumärke

A+ innehåll

Visa upp din varumärkesberättelse och
dina produktfunktioner med innehållsrik text och bilder på Amazons informationssida för att öka konverteringen, öka trafiken och därmed försäljningen.

Sponsored Brands

Öka din varumärkesmedvetenhet med
annonser som innehåller din logotyp, en anpassad rubrik och upp till tre av dina produkter.

Amazon-butiker

Marknadsför ditt varumärke och produkter med din egen flersidiga butik på Amazon utan kostnad.

Skydda ditt varumärke med Amazons kraft

Effektiv

Över 8 miljarder

Uppdateringar av produktposter skannas varje dag för misstänkt aktivitet. Vi tar ner kränkande produktposter innan de blir aktiva.

Betrodd

Över 700 000

Varumärken i över 20 länder har registrerat sig i Brand Registry för att skydda och bygga upp sina varumärken och företag.

Obeveklig

24/7

Vi har team runt om i världen redo att undersöka alla rapporter om intrång i immateriella rättigheter, dygnet runt.
FRAMGÅNGSHISTORIER

Gå med i vår växande lista över registrerade varumärken

Låt oss skydda och utöka ditt varumärke tillsammans

För att registrera sig i Amazon Brand Registry krävs ett väntande eller registrerat varumärke

© 2022, Amazon Services LLC.